Ελευθερίου Βενιζέλου 14
221 32 Τρίπολη
Τηλ. 2710 222 914

Παλαιολόγου 83
152 32 Χαλάνδρι
Τηλ. 210 610 6573

6946 134 079
Κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας
(Έκτακτης ανάγκης)
a

Η φιλοσοφία του

Ο ιατρός Dr. Χρίστος Δημόπουλος MD, PhD είναι ειδικευμένος σε ένα πλήρες φάσμα επιλογών θεραπείας—από ελάχιστα επεμβατικές ενδαγγειακές τεχνικές έως την κλασσική ανοικτή αγγειοχειρουργική ή / και συνδυασμό αυτών—και επικεντρώνεται στην εύρεση της καλύτερης δυνατής θεραπευτικής επιλογής για εσάς.

Για μένα, η σχέση του ιατρού με τον ασθενή του δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη επαγγελματική σχέση, καθώς σημαίνει πολύ περισσότερα από την επαγγελματική φροντίδα των ασθενών. Το να αφιερώνω χρόνο στον ασθενή και τους συγγενείς του και κατ’ επέκταση να αντιμετωπίζω τις ανησυχίες τους αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μέρος του ιατρικού λειτουργήματος. Θεωρώ απαραίτητη για τη θετική έκβαση κάθε θεραπείας μια λεπτομερή και ανοιχτή συζήτηση προκειμένου κάθε ασθενής να λάβει μια εξατομικευμένη θεραπεία.

Η διαρκής εξέλιξη στον τομέα της ιατρικής είναι αποτέλεσμα της συνεχούς έρευνας. Η σύγχρονη αγγειακή ιατρική χαρακτηρίζεται από την ταχεία ανάπτυξη νέων τεχνολογιών. Κατ’ αυτόν τον τρόπο οι χειρουργικές τεχνικές έχουν βελτιωθεί και προσαρμοστεί στις νέες εξελίξεις. Οι ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές με τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν συμπληρώνουν ή μερικές φορές αντικαθιστούν τις κλασικές ανοικτές χειρουργικές θεραπείες και επιτρέπουν την ταχύτερη ανάρρωση και επάνοδο των ασθενών στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Σήμερα, αυτές οι εξελίξεις μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε τη βέλτιστη θεραπεία στον εκάστοτε ασθενή. Αρωγός στην επίτευξη αυτού του αποτελέσματος αποτελεί η στενή διεπιστημονική συνεργασία των ειδικοτήτων γειτονικών κλάδων (αγγειολογία, ακτινολογία, νευρολογία, καρδιολογία, αναισθησιολογία, διαβητολογία, δερματολογία) και τον οικογενειακό γιατρό.